Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hrozné FOTO exmanžela Pamely Anderson: Vlastný syn ho zmlátil tak, že skončil v nemocnici!

Tommy Lee so svojou snúbenicou. Zobraziť galériu (6)
Tommy Lee so svojou snúbenicou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Museli ho ošetriť! Tommy Lee (55) je v očiach verejnosti vnímaný ako búrlivák, násilník a problémový hudobník. Zdá sa, že čo-to z jeho divokej povahy zdedil aj starší syn Brandon (21). Ten podľa medializovaných informácií fyzicky napadol svojho známeho otca. K útoku malo dôjsť v pondelok v noci a bubeník sa fotkou zbitej tváre "pochválil" na sociálnych sieťach.

Tommy Lee má za sebou vzťahy s viacerými známymi ženami. Najviac je jeho meno spájané s Pamelou Anderson, ktorá mu porodila dvoch synov - Brandona a Dylana. Práve starší z nich si s bubeníkom v pondelok v noci skočil do vlasov. 

„Ja a moja snúbenica sme boli v posteli, keď môj syn vtrhol do izby a napadol ma. Požiadal som ho, aby odišiel a on ma napadol,” vyjadril sa na twitteri Tommy Lee, ktorý zverejnil aj fotku zbitej tváre. Podľa medializovaných informácií vraj Brandon konal v sebaobrane a jeho známy otec bol údajne opitý. 

Bubeník však tieto dohady poprel. „Moje srdce je zlomené. Môžete dať svojim deťom všetko po čom túžia a oni sa aj tak postavia protí vám,” dodal Tommy, ktorý sa vraj obáva, že by na neho Brandon mohol zaútočiť aj so zbraňou. 

FOTO zmláteného Tommyho Lee nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Tommy LeeBrandon Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu