Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vojvodkyňa žúrovala so sexbombou: Jedna s napumpovaným výstrihom, druhá... Ukázala ich!

Sarah Ferguson a Pamela Anderson zaujali nielen príitomných pánov. Zobraziť galériu (7)
Sarah Ferguson a Pamela Anderson zaujali nielen príitomných pánov. (Zdroj: profimedia.sk)

KOLÍN NAD RÝNOM - Pozeral im niekto do očí?! Nie je prekvapením, keď sa Pamela Anderson objaví v spoločnosti v odvážnom outfite. 51-ročná sexbomba nesklamala ani v týchto dňoch. Na akciu v Nemecku zavítala v šatách s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej silikóny. Na podujatí bola ale dosť provokatívna aj vojvodkyňa z Yorku - Sarah Ferguson (59). Pozrite!

Istá nemecká spoločnosť, ktorá produkuje napríklad aj rôzne cukrovinky, usporiadala začiatkom tohto týždňa veľkolepé podujatie spojené s módnou šou. Akcie sa zúčastnilo viacero celebritných hostí. Rozhodne najviac pozornosti si však uchmatli slávna herečka a členka britskej kráľovskej monarchie. 

Pamela Anderson je zvyknutá na to, že kdekoľvek sa objaví, muži spozornejú. Inak tomu nebolo ani teraz. Slávna blondínka stavila na róbu nevinne pôsobiacej, jemnej ružovej farby. Avšak hlboký výstrih, v ktorých ukázala svoje silikónové prsia rozhodne taký nevinný nebol.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Do kategórie sexi outitov možno smelo zaradiť aj kreáciu, v ktorej sa predviedla Sarrah Ferguson. Vojvodkyňa z Yorku, ktorá sa v roku 1996 rozviedla s princom Andrewom, stavila na zdobné šaty s priesvitnými rukávmi. Rovnaká látka bola použitá aj v oblasti dekoltu, ktorý v prípade urodzenej ryšavky nezíva prázdnotou. 

Sarah Ferguson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Sarah FergusonPamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu