Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mlátil sexbombu, teraz má túto cicušku a... Preboha! Svadba len v županoch?

Tommy Lee so svojou mladou milenkou Brittany Zobraziť galériu (9)
Tommy Lee so svojou mladou milenkou Brittany (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Zo všetkých si vystrelili! Hudobník Tommy Lee (55) sa preslávil najmä škandalóznym vzťahom so sexbombou Pamelou Anderson (50), ktorá mu porodila dvoch synov. Jeho aktuálnou milenkou je 31-ročná Brittany Furlan. Dvojici sa počas víkendu podarilo spraviť rozruch, keď na inastagrame zverejnili príspevok, ktorým akoby dali najavo, že sa zosobášili. Ako ale neskôr vyšlo najavo, z ich strany išlo len o žart.

Kontroverzný rocker Tommy Lee má za sebou tri manželstvá s pomerne známymi ženami. Ako prvá mu povedala svoje "áno" Elaine Bergen, no vydržali spolu len zhruba rok. Jeho druhou manželkou bola herečka Heather Locklear, známa napríklad zo seriálu Melrose Place. V roku 1993 sa rozviedli a dva roky na to mu sľubovala lásku a vernosť Pamela Anderson. Zväzok búrlivaka a sexbomby bol plný škandálov. A na mysli máme nielen domáce sexvideo...

Tommy pokľakol pred ženou aj po štvrtýkrát. Na Valentína totiž požiadal o ruku svoju aktuálnu partnerku Brittany Furlan. Nečudo, že keď na instagrame zverejnil momentku, ako sa bozkávajú pod svadobným altánkom, mnohí si mysleli, že sú z nich už manželia. Áno, mali na sebe síce len biele župany, ale v prípade tohto pána je výstrednosť celkom bežná. 

Hudbník a jeho cicuška istý čas nechali verejnosť v tom, že sa vzali. Keď sa však v médiách po rôznych kútoch sveta začali objavovať články o ich svadbe, rozhodla sa uviesť veci na pravú mieru. A to, že išlo len o žart. Dvojica len náhodne prechádzala okolo vyzdobeného altánku a rozhodla sa zvečniť práve takýmto spôsobom.   

Tommy Lee zverejnil na instagrame takúto fotku. Nečudo, že mu všetci začali gratulovať k svadbe.
Zobraziť galériu (9)
Tommy Lee zverejnil na instagrame takúto fotku. Nečudo, že mu všetci začali gratulovať k svadbe.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tommy LeeBrittany Furlan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu