Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veľké vyznanie speváka Sama Smitha: S priateľom prežíva skutočnú lásku!

Sam Smith Zobraziť galériu (2)
Sam Smith (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Anglický spevák Sam Smith a jeho partner, herec Brandon Flynn sú spolu veľmi šťastní. Dvadsaťpäťročný interpret to uviedol v rozhovore pre austrálsku rozhlasovú stanicu Nova.

"Skutočná láska nikdy nie je strata času. Vďaka láske, ktorú v súčasnosti prežívam, som veľmi šťastný a pozitívne naladený," uviedol rodák z Londýna, ktorý s 24-ročným hercom randí od septembra 2017. Radosť z ich vzťahu sa podľa speváka prejaví aj v jeho novej tvorbe.

Samuel Frederick Smith sa stal známym v roku 2012 vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. O rok neskôr sa podieľal na singli La La La, ktorý vydal producent Naughty Boy a taktiež vydal EP nahrávku Nirvana. Na ňu nadviazal albumami In The Lonely Hour (2014) a The Thrill Of It All (2017).

Smith je víťazom ankety BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Okrem toho získal napríklad štyri Grammy, šesť MOBO Awards, tri BRIT Awards alebo tri Billboard Music Awards. Nahral aj pieseň Writing's On The Wall pre bondovku Spectre (2015), ktorá mu vyniesla Oscara a Zlatý glóbus.

Brandon Flynn
Zobraziť galériu (2)
Brandon Flynn  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Sam SmithBrandon Flynn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu