Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexsymbol Banderas sa hanbí za svoju hlavu: Aha, čo sa snaží skryť!

Antonio Banderas s partnerkou. Zobraziť galériu (9)
Antonio Banderas s partnerkou.

MALAGA - Nie je vo svojej koži! Ženami celého sveta obdivovaný Antoino Banderas (57) sa musel kvôli účinkovaniu v najnovšom počine vzdať vlasov. Známy herec si však na vyholenú hlavu akosi nevie zvyknúť. A tak sa na verejnosti ukazuje prevažne s čapicou. Šiltovku si nedávno dal aj k obleku a výsledok bol pomerne rozpačitý.

Keď sa povie Antonio Banderas, mnohé ženy slastne zavzdychajú a vybavia si ho ako legendárneho Zorra či Mariachiho z filmu Desperado. Uhrančivý pohľad, dlhšie tmavé vlasy a charizma totiž tvorili kombináciu, ktorá ženské publikum rozhodne zaujala.   

Všetko ale nasvedčuje tomu, že herec v posledných počinoch svoj sexepíl nepredvedie. Kvôli filmu o Pablovi Picasovi zošedivel a zostarol, aktuálne je holohlavý.

S novým imidžom však Banderas nie je celkom stotožnený. Dokazujú to zábery z nedávnej spoločenskej akcie, na ktorú prišiel známy herec so šiltovkou na hlave. Tá sa stala doplnkom, bez ktorého Antonio zrejme nevychádza z domu. Pred pár dňami si ju však na krátko sňal z hlavy a.. FOTO Antonia Banderasa bez šiltovky nájdete v GALÉRII>>

Antonio Banderas sa bez vlasov cíti nepohodlne. Aj preto si nedávno dal k obleku šiltovku.
Zobraziť galériu (9)
Antonio Banderas sa bez vlasov cíti nepohodlne. Aj preto si nedávno dal k obleku šiltovku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Antonio Banderas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu