Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oscarová herečka (54) očami paparazzov: V bikinách vyzerá tak dobre, ako sa len dá!

Helen Hunt Zobraziť galériu (7)
Helen Hunt (Zdroj: SITA)

MAUI - Starnutia sa nebojí! Reč je o herečke Helen Hunt (54), ktorá získala Oscara za účinkovanie vo filme s názvom Tak dobre, ako sa len dá. Sympatická blondínka si momentálne užíva chvíle oddychu na Havajských ostrovoch, kde neušla pozornosti paparazzov. Tí ju zvečnili s mokrou hlavou, bez mejkapu a vo vršku bikín.

Hlavne prirodzene! Týmto heslom sa s pribúdajúcimi rokmi riadi herečka Helen Hunt. Kým mnohé jej kolegyne podstupujú rôzne skrášľovacie procedúry, omladzujúce zákroky a prísne diéty, ona si zo svojho veku ťažkú hlavu nerobí. Dokazujú to aj najnovšie fotky paparazzov, ktorí na oscarovú hviezdu natrafili na Havaji. 

Tí ju zvečnili v čiernych legínach a vo vrchnom diele bikín. Blondínka patrí k štíhlym ženám. A hoci by sa našli asi viacerí, čo by jej postavu skritizovali, podľa nás sa Helen nemá za čo hanbiť. V lete oslavi 55. narodeniny a vyzerá ozaj skvele.

O spomínanej herečke je dobre známe, že miluje surfovanie. A tak nikoho neprekvapí, že sa počas dovolenky venovala práve tejto aktivite. Spokojný výraz na jej tvári prezrádzal, že si to maximálne užila. Nečudo. Ruku hore, kto by toto mrazivé počasie vymenil za slniečko na Havaji...

Paparazzi FOTO herečky Helen Hunt nájdete v GALÉRII>>

   

Viac o téme: Helen Hunt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu