Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráľovské Vianoce: Tehotná Kate bez bruška a Švédi... Wau, tak toto nemá chybu!

Princ William s manželko Kate. Zobraziť galériu (10)
Princ William s manželko Kate. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Vo vzduchu už naplno cítiť Vianoce. Počas najkrajších sviatkov roka sa verejnosti prihovárajú aj členovia kráľovských rodín. Britská monarchia pri tej príležitosti zverejnila nový portrét Kate a Williama s ich deťmi, ktorý vyvolal v ľuďoch zmiešané pocity. Zato panovíci zo Švédska nadchli hádam každého. Čo hovoríte na pozdravy ďalších urodzených rodín?

Vianočný pozdrav princa Williama a jeho rodinky sa nesie v totálne nevianočnom duchu a dominuje na ňom modrá farba. Rodinný portrét vznikol pred pár mesiacmi, takže Kate, ktorá nosí pod srdcom tretie dieťatko, na ňom pózuje ešte bez bruška.
Zobraziť galériu (10)
Vianočný pozdrav princa Williama a jeho rodinky sa nesie v totálne nevianočnom duchu a dominuje na ňom modrá farba. Rodinný portrét vznikol pred pár mesiacmi, takže Kate, ktorá nosí pod srdcom tretie dieťatko, na ňom pózuje ešte bez bruška.  (Zdroj: Instagram)

Na pohľadnici od princa Charlesa a jeho manželky Camilly dominuje ich fotografia, ktorá vznikla v lete - počas blondínkinej narodeninovej oslavy. Súčasťou pozdravu je aj strohý vinš.
Zobraziť galériu (10)
Na pohľadnici od princa Charlesa a jeho manželky Camilly dominuje ich fotografia, ktorá vznikla v lete - počas blondínkinej narodeninovej oslavy. Súčasťou pozdravu je aj strohý vinš.  (Zdroj: Instagram)

Fotky zamilovaného princa Harryho a jeho snúbenice Meghan Markle síce nepatria k vianočným pozdravom, ale na verejnosť sa dostali v týchto dňoch a keďže sú celkom vydarené, jednu z nich sme sa tu tiež rozhodli zaradiť. Čo poviete, srší z nej láska?!
Zobraziť galériu (10)
Fotky zamilovaného princa Harryho a jeho snúbenice Meghan Markle síce nepatria k vianočným pozdravom, ale na verejnosť sa dostali v týchto dňoch a keďže sú celkom vydarené, jednu z nich sme sa tu tiež rozhodli zaradiť. Čo poviete, srší z nej láska?!  (Zdroj: Instagram)

Nórska kráľovská rodina pózovala pri vyzdobenom vianočnom stromčeku. Na instagrame boli zverejnené aj momentky z toho, ako ho zdobili.
Zobraziť galériu (10)
Nórska kráľovská rodina pózovala pri vyzdobenom vianočnom stromčeku. Na instagrame boli zverejnené aj momentky z toho, ako ho zdobili.  (Zdroj: Instagram)

Princezná Ingrid Alexandra pri zdobení vianočného stromčeka.
Zobraziť galériu (10)
Princezná Ingrid Alexandra pri zdobení vianočného stromčeka.  (Zdroj: Instagram)

Nórska kráľovská rodina zverejnila na instagrame aj takéto zábery.
Zobraziť galériu (10)
Nórska kráľovská rodina zverejnila na instagrame aj takéto zábery.  (Zdroj: Instagram)

Panovníci z Belgicka síce nemajú vianočný pozdrav, no s fanúšikmi sa podelili o takúto fotografiu. Kráľ Filip a kráľovná Mathilde na nej pózujú so svojimi najbližšími počas vianočného koncertu.
Zobraziť galériu (10)
Panovníci z Belgicka síce nemajú vianočný pozdrav, no s fanúšikmi sa podelili o takúto fotografiu. Kráľ Filip a kráľovná Mathilde na nej pózujú so svojimi najbližšími počas vianočného koncertu.  (Zdroj: Instgram)

Rozhodne najrozkošnejšie sú dvojičky monackého panovníka Alberta II. a jeho manželky Charlen. Princ Jacques a jeho sestrička Gabriella nedávno oslávili 3. narodeniny, a tak niet pochýb, že táto rodina bude prežívať Vianoce so všetkým, čo k tomu patrí.
Zobraziť galériu (10)
Rozhodne najrozkošnejšie sú dvojičky monackého panovníka Alberta II. a jeho manželky Charlen. Princ Jacques a jeho sestrička Gabriella nedávno oslávili 3. narodeniny, a tak niet pochýb, že táto rodina bude prežívať Vianoce so všetkým, čo k tomu patrí.  (Zdroj: Instagram)

Švédska kráľovská rodina sa pri tvorbe pozdravu rozhodla pre prirodzenosť a uvoľnenosť.
Zobraziť galériu (10)
Švédska kráľovská rodina sa pri tvorbe pozdravu rozhodla pre prirodzenosť a uvoľnenosť.  (Zdroj: Instagram)

VIDEO: Ľudia sú z vianočného videa švédskej kráľovskej rodiny nadšení. 

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu