Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná vojvodkyňa Kate hviezdou večera: Vyzerala ako z rozprávky!

Princ William a Kate pózovali fotografom s úsmevom na tvári. Zobraziť galériu (6)
Princ William a Kate pózovali fotografom s úsmevom na tvári. (Zdroj: profimedia.sk)

OSLO - Všetky oči na ňu! Princ William (35) a jeho tehotná manželka Kate (36) strávili uplynulé dni v Škandinávii. Ako už býva zvykom, vojvodkyňa bola sledovaná najmä kvôli outfitom. Je totiž známe, že s módou si rozumie. Brunetka nesklamala ani tentokrát. Dokonca, keď sa na slávnostnej večeri objavila oblečená v náhernej róbe, medzi prítomnými ženami nemala konknurencie.

Princ William a jeho manželka Kate sa už čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. A hoci sa termín pôrodu pomaličky blíži, pracovným povinnostiam sa nevyhýbajú. Počas tohto týždňa strávili dva dni na oficiálnej návšteve Švédska, potom sa presunuli do Nórska, kde pobudli rovnaký čas. Ako prezrádzajú fotografie, Kate sa cíti dobre a požehnaný stav si užíva. 

Súčasťou pobytu v Osle bola i slávnostná večera v Kráľovskom paláci, ktorú usporiadal kráľ Harald V.. Vzácnym hosťom z Británie predstavil členov svojej rodiny i dôležité osobnosti Nórska.   

Podujatia sa zúčastnilo viacero dám, ktoré si na svojom vzhľade dali určite záležať. Medzi prítomnými však najviac žiarila práve vojvodkyňa Kate. Svoj podiel na tom mala krásna róba z dielne Alexandra McQueena, ktorý sympatickej tehuľke pred rokmi vytvoril aj svadobné šaty. Brunetka zaujala tiež diamantovými náušnicami a náramkom. Podľa medializovaných informácii ich Alžbeta II. dostala ako svadobný dar od svojho muža. 

Vojvodkyňa Kate vyzerala v šatách od Alexandra McQueena ako rozprávková princezná.
Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňa Kate vyzerala v šatách od Alexandra McQueena ako rozprávková princezná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu