Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Známy herec bol totálne na dne: Toto s ním urobila ozajstná láska!

Jonathan Rhys Meyers pred dvoma rokmi. Zobraziť galériu (7)
Jonathan Rhys Meyers pred dvoma rokmi.

NÓRSKO - Láska dokáže robiť zázraky! V máji 2015 bol Jonathan Rhys Meyers (40) v katastrofálnom stave. Paparazzi ho nafotili ako v špinavom oblečení popíja alkohol priamo v uliciach. A veru, bol na neho žalostný pohľad. V týchto dňoch sa írsky herec, známy napríklad zo seriálu Tudorovci, ukázal v spoločnosti a vážení, vyzeral skvele. Spoločnosť mu robila sympatická partnerka, ktorá má zrejme veľký podiel na tom, že sa fešáčik odrazil od dna.

Jonathan Rhys Meyers je verejnosti známy ako talentovaný herec, na konte má aj viacero modelingových spoluprác. Svalnaté telo, uhraničivý pohľad a pekné črty tváre tvoria kombináciu, vďaka ktorej si rodák z Írska získal mnohé fanúšičky. 

Ako to však v prípade mnohých celebrít býva, ani on svoju popularitu príliš nezvládol. Opakovane sa liečil zo závislosti od alkoholu. Na dne bol aj v roku 2015. V tom čase to boli už dva roky, čo tvoril pár s herečkou Marou Lane. Tá sa na neho v ťažkých časoch nevykašľala. Práve naopak. Bola mu veľkou oporou. 

Koncom minulého roka sa dvojici narodil synček, ktorému dali meno Wolf. Rozkošný chlapček mal nedávno svoju premiéru na červenom koberci. Stalo sa tak pri príležitosti slávnostného premietania počinu s názvom 12th Man, v ktorom Jonathan stvárňuje jednu z hlavných úloh.  

Aktuálnu FOTO herca Jonathana Rhys Meyersa nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Jonathan Rhys Meyers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu