Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Promi dcéra bohyňou pláže: Biele plavky odhalili VŠETKO!

Dcéra Lionela Richieho - Sofia má postavu ako bohyňa. Zobraziť galériu (7)
Dcéra Lionela Richieho - Sofia má postavu ako bohyňa. (Zdroj: SITA)

MIAMI - Pastva pre mužské oči! Tak by sa dala okomentovať postavička modelky Sofie Richie (19), ktorú paparazzi nedávno nafotili na pláži v Miami. Dcéru slávneho speváka bolo priam nemožné prehliadnúť. V plavkách totiž vystavila na obdiv svoje bezchybné telo. Ich biela farba a materiál sa však postarali o to, že pri pohľade na blondínku sa zapotil nejeden chlap. Pozrite sa, prečo!

Tá sa mu teda vydarila! Spevák Lionel Richie sa môže pochváliť skvelou kariérou. Plodný však bol aj čo sa súkromia týka - je trojnásobným otcom. Bulvár sa v súčasnosti zaujíma najmä o jeho 19-ročnú dcéru Sofiu, ktorej aktuálnym milencom je škandalózny sukničkár Scott Disick. 

Hoci ich vzťahu rozumie málokto, všetko nasvedčuje tomu, že problémový Scott a mladučká Sofia si dobre rozumejú. Momentálne si užívajú chvíle oddychu na Miami. Tam samozrejme neušli pozornosti paparazzov. 

Bulvárnych fotografov zaujala zvlášť mladá modelka. Sofia sa totiž pýši dokonalými krivkami. Na jej zadočku niet ani náznaku celulitídy a jej štíhle brucho si tiež zaslúži pochvalu. Spevákova dcéra stavila na biele plavky, spod ktorých jej presvitali bradavky a elastický materiál zvýraznil jej intímne partie. 

Ďalšie FOTO Sofie Richie v bielych plavkách nájdete v GALÉRII>>

Sofia Richie skrýva pod šatami takúto luxusnú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Sofia Richie skrýva pod šatami takúto luxusnú postavičku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lionel RichieSofia Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu