Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdy z Pelíšok sa stretli po 18 rokoch: Pozrite, ako sa tie dve (ne)zmenili!

Záber z filmu Pelíšky. Zobraziť galériu (8)
Záber z filmu Pelíšky. (Zdroj: Space Films)

PRAHA - Dojemné stretnutie! Film Pelíšky patrí k počinom, ktoré Čechom ani Slovákom netreba predstavovať. S ním sú neodmysliteľne späté aj herečky Emília Vášáryová (75) a Kristýna Nováková (34). Tie stvárnili pred kamermi matku s dcérou. A od nakrúcania nemali príležitosť sa stretnúť... Až doteraz. Aha, ako vrúcne sa zvítali!

Film s názvom Čiara zožal medzi Slovákmi veľmi úspech. V týchto dňoch bol slávnostne odprezentovaný aj u našich západných susedov. Premiéry sa zúčastnila i herecká diva Emília Vášáryová, na ktorú tam čakalo príjemné prekvapenie. 

Umelkyňa sa totiž po 18 rokoch stretla so svojou filmovou dcérou Jindřiškou z legendárneho počinu Pelíšky. „Samozrejme, že som ju na diaľku sledovala a viem, ako sa jej pracovne darí a že má dcérky. Tá staršia vyzerá presne ako Kristýnka,” poznamenala v rozhovore pre idnes.cz Vášáryová. „Dúfam, že sa jej Čiara bude páčiť. Aj keď v nej nie som tou dobrou maminkou, ktorá varí noky, ale som drsnou mafiánskou matkou, ktorá je v mene lásky schopná čohokoľvek,” dodala.  

A hoci obom dámam pribudli vrásky a z filmovej Jindřišky je 34-ročná žena, sú rovnako sympatické ako v čase, keď spoločne stáli pred kamerami. Čo poviete?

Kristýna Nováková a Emília Vášáryová sa stretli po 18 rokoch.
Zobraziť galériu (8)
Kristýna Nováková a Emília Vášáryová sa stretli po 18 rokoch.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Emília VášáryováPelíškyKristýna Nováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu