Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jindřiška z kultových Pelíškov: Kvôli filmu prežívala TEROR... Musela utiecť z novej roboty!

Pelíšky patria k neodmysliteľným vianočným filmom. Zobraziť galériu (5)
Pelíšky patria k neodmysliteľným vianočným filmom. (Zdroj: Space Films)

PRAHA - Kultový film Pelíšky neodmysliteľne patrí k obdobiu Vianoc. Predstaviteľka Jindřišky, herečka Kristýna Badinková Nováková (35), však na svoje pôsobenie v ňom tvrdo doplatila. Na herectvo sa totiž vykašľala a začala pracovať ako letuška. Práve kvôli spomínanému filmu však zo svojej novej roboty musela odísť.

Kristýnu Badinkovú Novákovú českí a slovenskí diváci poznajú z kultového filmu Pelíšky, kde stvárnila úlohu Jindřišky. Aj niekoľko rokov po tom, čo sa komédia dostala na televízne obrazovky, však tmavovláska na svoje účinkovanie v nej doplácala. Dokonca kvôli sláve, ktorú vďaka nej zožala, musela utiecť z novej práce. 

Herečka sa totiž na umeleckú dráhu vykašľala a zamestnala sa ako letuška. „Bolo to 3 roky po Pelíškoch a pre mňa bolo veľmi nepríjemné večne odpovedať na otázky okolo toho filmu a znášať občasné hlúpe fóriky od cestujúcich. Necítila som sa pri tej práci dobre,“ netajila dnes 35-ročná Nováková. Toto však nebol jediný dôvod, prečo z paluby lietadla zutekala. 

„Kvôli svojej výške som nemohla robiť vo veľkých lietadlách, nedočiahla som na veci, ktoré sú tam kvôli bezpečnosti, tak som lietala v malých, ktoré si prenajímali firmy a ich šéfovia. Ráno sme odleteli z Prahy, oni mali niekde v zahraničí jednanie a večer sme sa vracali. Som síce zvyknutá na skoré vstávanie, ale tu som musela byť už o štvrtej na letisku, čo bolo naozaj skoro,“ vysvetlila Kristýna.

K práci herečky sa však postupne opäť vrátila a dnes sa oveľa viac ako filmom venuje televíznym seriálom. Je druhýkrát vydatá, z prvého manželstva má 5-ročnú dcérku Rozáriu. Pozrite, takto teraz vyzerá. Veľmi sa nezmenila, čo poviete?

Takto dnes vyzerá herečka Kristýna Nováková Badinková.
Zobraziť galériu (5)
Takto dnes vyzerá herečka Kristýna Nováková Badinková.  (Zdroj: ARCHIV FTV PRIMA)

Viac o téme: PelíškyKristýna Badinková Nováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu