Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najnovšie FOTO Kevina z kultového Sám doma: Takto dnes vyzerá tá zomierajúca troska!

Takto hrozne vyzeral Macaulay Culkin v roku 2012. Zobraziť galériu (6)
Takto hrozne vyzeral Macaulay Culkin v roku 2012. (Zdroj: Entertainment Tonight)

LOS ANGELES - Konečne! Nie je tajomstvom, že život najslávnejšej detskej hviezdy - Macaulaya Culkina (36) visel na vlásku. Dlhodobé problémy s chľastom, tabletkami a drogami sa podpísali na hercovom zovňajšku. Keď svet obleteli fotky, na ktorých je hrozivo vychudnutý a vyzerá hrozne, mnohí fanúšikovia sa báli najhoršieho. Paparazzi však slávneho Kevina v uplynulých dňoch nafotili v uliciach a pohľad na neho poteší určite každého.

Vyzerá skvele! Posledné roky sa v súvislosti s Macaulayom Culkinom hovorilo v médiách najmä o drogách, pokuse o samovraždu a používali sa pojmy ako troska, skrachovanec, či zúfalstvo. Všetko ale nasvedčuje tomu, že mladíkovi sa podarilo nad závislosťami vyhrať a podpísalo sa to aj na jeho vzhľade. 

Keď ho bulvárni fotografi nedávno stretli na benzinovej pumpe, čakalo ich príjemné prekvapenie. Macaulay sa zbavil dlhých vlasov, na svoje pomery bol štýlovo oblečený a akoby z neho sršala spokojnosť. Spočiatku sa bleskom fotoaparátov bránil, neskôr však ochotne zapózoval.    

Aktuálne FOTO Macaulaya Culkina nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Macaulay CulkinSám domaHome alone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu