Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárny Kevin je zase Sám doma: Ak tento film milujete, TOTO musíte vidieť!

Macaulay Culkin vo vydarenej reklame. Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin vo vydarenej reklame. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Zopakoval si to po 28 rokoch! Pre mnohých ľudí je neodmysliteľnou súčasťou Vianoc film Sám doma, v ktorom ako 10-ročný zažiaril Macaulay Culkin (38). V uplynulých hodinách sa na internete objavilo video, pri sledovaní ktorého poskočí srdce každého fanúšika. Filmový Kevin totiž cez sviatky opäť zostal doma sám.

Nie je tajomstvom, že hviezda počinov Sám doma - Macaulay Culkin má za sebou aj dosť zlé obdobia. Jeho paparazzi fotky neraz vydesili mnohých priaznivcov. V posledných mesiacoch však herec vyzerá skvele a v týchto dňoch sa mu podarilo potešiť svojich fanúšikov.

A to vďaka reklame na Google Assistent. V zhruba minútovom reklamnom spote sa Macaulay objavuje v podobných scénach, ako filmový Kevin. Rozdiel je nielen v tom, že má takmer o 30 rokov viac, ale i v tom, že sú mu nové technológie poriadne nápomocné. 

Herec sa reklamným spotom pochválil aj na twitteri, kde vyvolal menšie šialenstvo. „Chceš mi povedať, že Kevin stále žije s rodičmi?” pýtal sa jeden z fanúšikov. „Áno. Stará sa o mamu,” reagoval Culkin, ktorý si očividne nakrúcanie reklamy užíval.

VIDEO: Legendárny Kevin McCallister je opäť Sám doma. 

Viac o téme: Macaulay CulkinSám doma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu