Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Cannes bolo horúúúco: Kardashianka dráždila zajačika, jej ex "mačkal" prsník mladej hviezdy!

Kourtney Kardashian a Scott Disick v čase, keď ešte tvorili pár. Zobraziť galériu (8)
Kourtney Kardashian a Scott Disick v čase, keď ešte tvorili pár. (Zdroj: SITA)

CANNES - Ako už iste viete, v Cannes sa to momentálne hemží celebritami a hviezdami. Rušno však nie je len na červenom koberci, ale aj mimo neho. Prominenti si totiž vychutnávajú krásne prostredie a hrejivé slnečné lúče. Kourtney Kardashian (38) sa fotkou v bikinách pochválila na instagrame a prezradila, že jej robí spoločnosť mladý milenec. Mladé mäsko si však vychutnáva aj jej bývalý partner Scott Disick (33), ktorý sa od herečky Belly Thorne (19) nevedel odlepiť.

Vekové rozdiely neriešia! Kourtney Kardashian a Scott Disick si padli do oka v roku 2006. A hoci majú spolu tri ratolesti, v priebehu rokov sa pravidelne rozchádzali a dávali znovu dokopy... Aktuálne si obaja užívajú milenecké pomery s mladšími partnermi. 

38-ročná Kourtney, ktorú nedávno spájali s Justinom Bieberom, zbalila 23-ročného Younesa Bendjima. Trojnásobná mamička si ho vzala aj do Cannes, kde si užívajú na luxusnej jachte. Nečudo, že mladý svalovec je do brunetky blázon, keďže jej telo vyzerá fantasticky.  

Nemenej šarmu má ale aj nová známosť Kardashiankinho ex Scotta Disicka. Aj on sa momentálne nachádza v Cannes, kde ho paparazzi nafotili v spoločnosti herečky Belly Thorne a jej sestry Dani. Keďže Scott chytal Bellu za prsia, niet pochýb, že sú viac ako len kamaráti. Čo poviete?

Kourtney Kardashian sa vyhrievala na slniečku. Do Cannes so sebou zobrala mladého milenca - Younesa Bendjima, ktorý má 23 rokov.
Zobraziť galériu (8)
Kourtney Kardashian sa vyhrievala na slniečku. Do Cannes so sebou zobrala mladého milenca - Younesa Bendjima, ktorý má 23 rokov.  (Zdroj: Instagram)

Scott Disicik si užíva spoločnosť mladučkej herečky Belly Thorne, ktorú takto chytal za prsia.
Zobraziť galériu (8)
Scott Disicik si užíva spoločnosť mladučkej herečky Belly Thorne, ktorú takto chytal za prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bella ThorneKourtney KardashianScott Disick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu