Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantná rozlúčka s rokom 2017: Hviezdna kráska celkom nahá!

Bella Thorne Zobraziť galériu (7)
Bella Thorne (Zdroj: instagram a snapchat)

LOS ANGELES - Ako inak! Od momentu, čo Bella Thorne (20) dovŕšila 18 rokov, je internet plný jej odhalených fotiek. Tými niekedajšia hviezda detskej televíznej stanice Disney Channel zásobovala verejnosť aj v uplynulých mesiacoch. Svojej povesti zostala verná aj v posledné dni roku 2017. Pozrite sa!

Nesklamala! Rok 2017 sa končí a stránky bulváru počas neho celkom intenzívne plnila aj herečka Bella Thorne. Tá narobila rozruch i teraz, keď na instagrame zverejnila momentku v Evinom rúchu. „To bola zábava,” pripísala k fotke červenovláska. 

„Zlatko, s tebou bola zábava počas celého roka,” reagoval jeden z herečkiných fanúšikov. „A nudiť sa určite nebudeme ani v najbližších mesiacoch,” pridal sa ďalší.

Niektorí však Belle jej spôsob prezentácie vyčítajú. „Čo sa stalo s tou nevinnou kráskou? Bella, nezdá sa ti, že to s tou nahotou a vulgárnosťou preháňaš?” zamýšľajú sa. Thorne si z nich však ťažkú hlavu nerobí. A tak je dosť pravdepodobné, že ju začiatkom roka opäť uvidíme tak, ako ju Boh stvoril.  

Bella Thorne nemá problém ukázať sa v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (7)
Bella Thorne nemá problém ukázať sa v Evinom rúchu.  (Zdroj: instagram a snapchat)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu