Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tak TOTO je BRUTAL! 71- ročná Cher takmer nahá

Cher Zobraziť galériu (12)
Cher (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Viac holá ako oblečená! Nedeľný večer sa niesol v znamení odovzdávania cien Billboard Music Awards, ktorého sa zúčastnili viaceré hviezdy hudobnej scény. Jednoznačne najviac rozruchu spôsobila speáčka Cher. Hoci oslávila v týchto dňoch 71. narodeniny, na pódiu sa predviedla vo výstredných outfitoch, ktoré toho veľa nezakryli. Nuž, vyzerá to tak, že Cher nestarne a nikdy nesklame!

Aj keď sa odovzdávania cien Billboard Music Awards zúčastnili výstredná Nicki Minaj a donedávna kontroverzná Miley Cyrus, neboli to ony, kto sa postaral o najväčšie šoky. Ľudom totiž padla sánka skôr pri pohľade na výrazne staršiu umelkyňu...

Speváčka Cher, ktorá za pomoci plastických operácií akoby vôbec nestarla, vyvetrala rovno dva úsporné outfity. Za zmienku stojí najmä ten, ktorý pozostával zo štrasových reťazí. Zakryl naozaj len minimum a bradavky si popová babička schovala pod ružové srdiečka. 

Nestarnúca umelkyňa si domov odniesla aj ocenenie Ikona Award. A nie je výlučené, že aj množstvo komplimentov a pochvál za odvahu. Povedzme si úprimne, mať po 70-tke takéto telo... To sa len tak nevidí!

Cher sa predviedla na pódiu v takomto odvážnom outfite.
Zobraziť galériu (12)
Cher sa predviedla na pódiu v takomto odvážnom outfite.  (Zdroj: SITA)

Ešte viac rozruchu narobila Cher kreáciou, ktorá pozostávala zo srdiečkových nálepiek na bradavkách a štrasových reťazí.
Zobraziť galériu (12)
Ešte viac rozruchu narobila Cher kreáciou, ktorá pozostávala zo srdiečkových nálepiek na bradavkách a štrasových reťazí.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: CherBillboard Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu