Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekvapivé priznanie americkej herečky: Otvorene o svojej sexualite!

Shannon Purser Zobraziť galériu (4)
Shannon Purser (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Shannon Purser, známa najmä ako Barb Holland zo seriálu Stranger Things (2016), je bisexuálka. Potvrdila to v utorok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Devätnásťročná herečka odpovedala na reakcie verejnosti na jej skorší tweet o fanúšikmi vymyslenom vzťahu hlavných hrdiniek v televíznej sérii Riverdale (2017). "Normálne takéto veci nerobím, ale zistila som, že je teraz dobrý čas na to, aby som bola osobná. Len nedávno som oznámila rodine a priateľom, že som bisexuálka. Stále je to niečo, čo spracúvam a snažím sa pochopiť. A nerada o tom veľa hovorím. V LGBTI komunite som úplne nová," napísala. Zároveň sa ospravedlnila za necitlivú reakciu v spomínanom skoršom tweete, ktorý už vymazala. 

Shannon Purser si okrem Stranger Things zahrala aj v spomínanom Riverdale, kde stvárňuje Ethel Muggs. Jej debutom na filmovom plátne bude horor Wish Upon, ktorý sa do amerických kín dostane 14. júla. Okrem toho sa predstaví aj v pripravovanej komédii Life of the Party, v ktorej si zahrá po boku Melissy McCarthy či Maye Rudolph. 

Viac o téme: Shannon Purser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu