Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bývalá spajska (41) prekvapuje aj v zrelom veku: Svadba a ďalšie dieťa?!

Emma Bunton uvažuje o ďalšom dieťati. Zobraziť galériu (5)
Emma Bunton uvažuje o ďalšom dieťati.

LONDÝN - Anglická speváčka Emma Bunton by rada s partnerom Jadeom Jonesom mala ďalšie dieťa. Zatúžila po ňom, keď strávila čas s dvojmesačným synom Montym kolegyne Geri Halliwell. Povedala tiež, že jej synovia Beau a Tate sa nebránia súrodencovi.

"Monty je nádherný, jednoducho nádherný. Je krásnym malým človekom, a vlastne mám pocit, že túžim po ďalšom dieťati. Strávila som veľa času s Geri a ona je veľmi šťastná. Jade chce viac detí. Uvidíme ale, ako sa veci vyvinú. Tate nechal odkaz pre bociana: 'Prosím, môžeme mať ďalšie dieťa?'. A mne povedal: 'Nie som si istý, či bociany existujú, ale musím to skúsiť!' Sme si veľmi blízki a preto by sme naozaj uvítali ďalšieho člena rodiny," vyjadrila sa 41-ročná herečka. Dodala tiež, že jej partner Jade je pre ňu oporou a trvala na tom, že sa zatiaľ nedohodli na svadbe. "Nemáme žiadne svadobné plány, ale hovoríme o tom. Obaja sme narodení v rovnakom znamení, snažíme sa žiť v prítomnosti a neplánovať veci príliš dopredu. Jade je skvelý, sme zároveň najlepšími priateľmi. Myslím, že rešpekt voči druhému je dôležitý, rovnako ako schopnosť rozosmiať toho druhého. Bolo by úžasné kráčať uličkou k oltáru. Časť mňa po tom veľmi túži. Ale on ma už volá svojou ženou a ja jeho manželom," dokončila Emma v rozhovore pre Fabulous magazine. 

Emma Bunton je známa ako členka dievčenskej skupiny Spice Girls, s ktorou vydala tri štúdiovky Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000) . Ako sólová interpretka má na konte albumy A Girl Like Me (2004), Free Me (2004), Life In Mono (2006). 

Viac o téme: Emma Bunton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu