Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nedávno pretŕčala faldíky, dnes ohuruje v bikinách: Britney, mladý milenec ti prospieva!

Britney Spears po boku mladého milenca priam žiari. Zobraziť galériu (9)
Britney Spears po boku mladého milenca priam žiari. (Zdroj: Instagram)

HAWAII - Drina sa vyplatila! Hoci má Britney Spears len 35 rokov, prežila si toho naozaj dosť. Aj pád na úplne dno. Z neho sa úspešne odrazila, dnes je šťastne zamilovaná a srší z nej spokojnosť. Paparazzi v týchto dňoch nafotili speváčku v bielych bikinách a musíme uznať, že v nich vyzerá skvele. V porovnaní so zábermi spred dvoch rokov je to poriadny rozdiel. Čo poviete?!

Dokázala to! Písal sa rok 2000, keď sa Britney Spears stala Princeznou popu a hrdo vystavovala na obdiv svoje ploché bruško. Úspech a sláva si však vyžiadali svoju daň. Blondínka mala psychické problémy a mnohé ťažkosti sa podpísali aj na jej zovňajšku. Speváčka sa stala dvojnásobnou mamičkou a len veľmi ťažko sa dostávala späť do formy. 

Drina v posilňovni a odriekanie sa však vyplatili. Britney vyzerá v súčasnosti lepšie, než kedykoľvek predtým. Dôkazom sú fotky, ktoré v týchto dňoch urobili paparazzi. Blondíka sa momentálne nachádza na Havaji, kde v bielych bikinách ohúri každého, kto ju stretne. Po faldíkoch niet na jej bruchu ani stopy a telo má priam dokonale vytvarované. 

Svoj podiel na tom, že Spears žiari, má určite aj vzťah s iránskym modelom Samom Asgharim. Keďže je fešáčik od speváčky o 12 rokov mladší, musí sa mať na pozore, aby jej ho neuchmatla nejaká iná kráska.  

Zhruba pred dvoma rokmi mala Britney Spears na bruchu takéto faldíky.
Zobraziť galériu (9)
Zhruba pred dvoma rokmi mala Britney Spears na bruchu takéto faldíky.

Dnes vyzerá Britney Spears v bikinách fantasticky.
Zobraziť galériu (9)
Dnes vyzerá Britney Spears v bikinách fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu