Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obézna herečka ukázala milenca: Ženy, toho jej budete závidieť!

Chrissy Metz Zobraziť galériu (3)
Chrissy Metz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiari šťastím! Chrissy Metz (36) rozhodne patrí k tým najširším herečkám, ktoré Hollywood ponúka. Aj napriek výraznej obezite sa jej však podarilo nájsť lásku. Zamilovaná bacuľka v rozhovore pre magazín Marie Claire prezradila, čím si ju jej fešný milenec získal. Vážení, máme dočinenia s romantikom!

Herečka Chrissy Metz bola vďaka účinkovaniu v seriáli This Is Us tento rok nominovaná na Zlatý Glóbus. Spomínaný počin jej priniesol nielen pracovný úspech, ale aj lásku. Počas prestávky na nakrúcaní sa totiž zahľadela do kameramana Josha Stancila. Ako brunetka v rozhovore prezradila, keď ho videla, ako si pochutnáva na tacos, niečo ju na ňom veľmi zaujalo. „Napadlo mi, že je veľmi rozkošný a zároveň taký mužný,” vysvetlila herečka.  

Chrissy a Josh tvoria pár zhruba päť mesiacov a netreba sa čudovať, že je brunetka šialene zamilovaná. Kameraman totiž kvôli nej prešiel na iný projekt, len aby mohli ísť spolu na rande. Bacuľatá herečka sa totiž bála jeho ponuku prijať, keďže spolu pracovali.  

Tu však romantické gestá nekončia. Keď išla Chrissy na odovzdávanie Zlatých Glóbusov, v šatách si našla od neho takýto odkaz: „Si tá najkrajšia žena v miestnosti. Držím ti dnes večer palce, uži si to.” Niet pochýb, že Metz láskyplné slová mimoriadne potešili. Zrejme takéto komplimenty nedostáva často...

Chrissy Metz je šťastne zamilovaná do kameramana Josha Stancila, ktorý ju zbožňuje aj s jej kilami navyšše.
Zobraziť galériu (3)
Chrissy Metz je šťastne zamilovaná do kameramana Josha Stancila, ktorý ju zbožňuje aj s jej kilami navyšše.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chrissy Metz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu