Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zo psychiatrie pred objektív: Problémová hviezdička ohuruje v bikinách!

Mischa Barton Zobraziť galériu (9)
Mischa Barton (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Koncom januára zaplavili médiá správy o tom, že Mischa Barton (31) skončila na psychiatrii. Ubehol zhruba mesiac a hviezda seriálu O.C. Caifornia sa predvádza ako modelka. Blondínka, ktorá má za sebou viacero škandálov, sa predviedla v rámci reklamnej kampane na balenú vodu 138 Water. Oblečená vo vzorovaných bikinách a spokojným výrazom v tvári vyzerala priam fantasticky.

Hneď je na ňu lepší pohľad! Mischa Barton oslávila 24. januára svoje 31. narodeniny. Žúr bol pomerne bujarý, keďže seriálová Marissa sa postarala o ďalší škandaĺ. Susedia na ňu privolali mužov zákona, lebo bola prevesená cez plot a tliachala o konci sveta, i o tom, že jej mama je čarodejnica. Ako vyšlo najavo, herečke vraj dal niekto do pitia drogy.

Mischa má za sebou viacero pádov a návratov na výslnie. Aj teraz sa usiluje ukázať svetu v lepšom svetle. Dopomôcť jej môže reklamná kampaň, ktorú fotila oblečená v bikinách. Značka 138 Water je známa tým, že angažuje najmä sexice. Zrejme nám dáte aj vy za pravdu, že Barton by medzi ne pokojne zapadla...

Mischa Barton predviedla svoje oku lahodiace krivky.
Zobraziť galériu (9)
Mischa Barton predviedla svoje oku lahodiace krivky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mischa BartonO.C. California
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu