Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálovú krásku nafotili v uliciach: Uff, príliš neohúri!

Mischa Barton Zobraziť galériu (8)
Mischa Barton (Zdroj: Warner Bros Television)

LOS ANGELES - Kam sa podela jej iskra? Seriál O.C. California sa svojho času tešil slušnej popularite. Jednu z hlavných úloh v ňom stvárnila Mischa Barton (34). Tá svoju popularitu príliš nezvládala a musela čeliť viacerým problémom. Pribúdajúce roky a náročné životné obdobia sa na herečkinom zovňajšku podpísali a niet pochýb, že mnohí fanúšikovia by boli pri pohľade na jej aktuálne zábery poriadne prekvapení.

Drogy, alkohol, škandály, psychické problémy, rôzne liečenia... S tým všetkým bola krásna Mischa Barton spájaná. Z dna sa jej napokon ako-tak podarilo odraziť. Avšak na výslnie sa už seriálová Marissa nevráitla. 

Raz za čas prekvapí vydarenou fotkou na instagrame. Avšak paparazzi zábery odhaľujú, že jej postavička už nie je to, čo bývala a jej pleť nie je taká žiarivá ako kedysi. 

Bulvárnym fotografom sa ju podarilo zvečniť aj v uplynulých dňoch. Mischa ich nepochybne zaujala priesvitným topom, pod ktorým jej bolo vidieť podprsenku. Avšak aj napriek tomuto provokatívnemu prvku pôsobila ako taká usadlá pani v rokoch. 

Mischa Barton na aktuálnych paparazzi záberoch.
Zobraziť galériu (8)
Mischa Barton na aktuálnych paparazzi záberoch.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mischa Barton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu