Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Úspech hviezdy O.C. California: Ex chcel zverejniť jej erotické fotky... Teraz bude pykať!

Mischa Barton Zobraziť galériu (4)
Mischa Barton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britsko-americká herečka Mischa Barton uspela v súdnom spore, ktorý sa týkal zverejnenia erotických fotografií a videí s jej bývalým priateľom.

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informovala jej právna zástupkyňa Lisa Bloom, ktorá zverejnila aj spoločnú fotografiu s klientkou spred budovy losangeleského súdu. "Mischa nesúhlasila so zverejnením takýchto fotografií či videí. Všetky tieto materiály mi musia okamžite odovzdať. Jej bývalý priateľ sa k nej už navždy nesmie priblížiť na menej ako 90 metrov," uviedla Bloom vo vyhlásení pre americký týždenník People.

Tridsaťjedenročná herečka nedávno prezradila, že sa o snahe zverejniť spomínané materiály dozvedela na ulici a následne vyhľadala právničku, aby situáciu vyriešila. "Niekto za mnou prišiel na ulici a povedal mi, že mi musí niečo prezradiť. Nemohla som tomu uveriť, pretože som ho milovala a nemyslela som si, že sa to môže stať," uviedla. "Bol to zločin. Bol to skutočný zločin, nahrať niekoho bez toho, aby o tom vedel," dodala.

Mischa Barton sa preslávila v seriáli O.C. California (2003 - 2007), kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Po tom, ako prestala účinkovať v úspešnom projekte, sa jej meno začalo spájať s alkoholom a drogami. Objavila sa aj vo filmoch Lawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015).

Viac o téme: Mischa Barton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu