Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hriešna FOTO známej herečky: 53 rokov, holé prsia a vyholený rozkrok!

Lisa Rinna Zobraziť galériu (8)
Lisa Rinna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto chcelo odvahu! Herečka Lisa Rinna (53) patrí k hviezdam, ktoré pravidelne komunikuju so svojími fanúšikmi. Počas víkendu ich zaskočila poriadne pikantnou fotografiou. Brunetka, známa napríklad zo seriálu Melrose Place, sa totiž ukázala tak, ako ju Boh stvoril. Hriešna fotka sa však na instagrame dlho neohriala... Alebo?!

Ako sme vás už na topkách informovali, magazín Playboy sa vrátil k tomu, že na svojich stránkach uverejňuje nahé fotky atraktívnych žien. Táto novinka potešila nielen mnohých chlapov. Nadšená bola napríklad aj herečka Lisa Rinna. 

53-ročná brunetka vyjadrila svoju podporu v podobe fotografie, na ktorej pózuje celkom nahá. Záber pôsobí dojmom, akoby vznikol, keď Lisa vyšla zo sprchy. Aby instagram fotku nezmazal, intímne partie krylo operadlo stoličky, bradavky si herečka graficky rozrastrovala.

Netrvalo ale dlho a fotku nakoniec sama vymazala. O pár hodín sa však pikantný záber objavil na internete opäť. „Je to späť. Zľakla som sa. Ale mám 53 rokov, kašlem na to, kto si čo myslí. Pripíjam na Playboy, ktorý sa vrátil k nahote. Ženské telo je tak krásne. V akomkoľvek veku a akejkoľvek veľkosti. Buďte na seba hrdé!” pripísala k nemu Lisa. 

53-ročná Lisa Rinna zverejnila na instagrame takúto fotografiu.
Zobraziť galériu (8)
53-ročná Lisa Rinna zverejnila na instagrame takúto fotografiu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lisa Rinna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu