Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Ľuďom takmer oči vypadli: Pri rieke sa prechádza nahá žena s klaunovským nosom

Klaun vraj kráča pri rieke iba v nedeľu. Zobraziť galériu (3)
Klaun vraj kráča pri rieke iba v nedeľu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Záhadná žena, ktorú videli v nedeľu za bieleho dňa kráčať pri brehu rieky Severn v anglickom Worcesteri, vzbudila medzi okolitými obyvateľmi veľký rozruch. Na sebe mala totiž iba červený klaunovský nos a od hlavy k päte bola pomaľovaná bielou farbou.

FOTO Emily (25) si nahá privyrába na materskej dovolenke: Z jej džobu padnete na zadok!

Šokovanej Judith Porterovej (46) sa podľa portálu mirror.co.uk podarilo odfotiť bizarnú scénku, keď sa ráno okolo deviatej prechádzala so svojím psom. Susedia zostali z výjavu zmätení a obávajú sa, či nemôže byť spojený s klaunovskými vražednými žartmi, ktoré sa prehnali Veľkou Britániou vlani v októbri.

Administratívna pracovníčka Judith sa vyjadrila, že to nie je prvýkrát, čo videla mlčiaceho klauna s "prázdnym výrazom v tvári". Dodala, že ju tieto stretnutia rušia pri obvyklej prechádzke pozdĺž malebného mosta.

Fotografie nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

FOTO Ľuďom takmer oči
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Zaujímalo by ma, či si klauna všimli aj ostatní ľudia a prečo ho nezatkli. Blondínka na fotografii bola rovnako šokovaná ako ja," uviedla Judith. Jej partner George, ktorý pracuje ako IT konzultant, dodal: "Sme tým veľmi znepokojení. Nie sme nábožensky založení, ale je to divné, že k tomu vždy dôjde iba v nedeľu ráno. Považujeme to za nevhodné. Nech je to žart alebo čokoľvek, musí to prestať".

Ostatní obyvatelia vyjadrili svoje zdesenie na sociálnych sieťach. Felicity Johnstoneová napísala: "Nenávidím klaunov a keby som ju videla pri mojom rannom behu, vydesilo by ma to. Mrazí ma do špiku kostí už len pri pohľade na tieto fotografie."

FOTO Ľuďom takmer oči
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Našli sa však aj názory, že žena nerobí nič zlé, nikomu neubližuje a aspoň robí Worcester zaujímavejším. Policajná hovorkyňa informovala, že neevidujú žiadne hlásenia týkajúce sa nahého klauna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu