Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hriešne narodeniny kontroverznej blondíny: Nahé FOTO vnútri!

Paris Hilton sa v rámci nedávneho týždňa módy v New Yorku predviedla ako modelka. Zobraziť galériu (10)
Paris Hilton sa v rámci nedávneho týždňa módy v New Yorku predviedla ako modelka. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - 17. február je dňom, kedy oslavuje svoje narodeniny herečka, speváčka, modelka a dedička hotelového impéria Paris Hilton. Blondínka, ktorú preslávilo viacero škandálov, má odddnes 36 rokov. Prostredníctvom instagramu dala každému najavo, že ešte stále má chuť provokovať. Fanúšikom totiž pri príležitosti svojho sviatku dala darček v podobe šteklivých fotografií.

Časy, keď Paris Hilton dennodenne plnila stránky bulvárnych médií sú už preč. Stredobodom pozornosti sú momentálne mladšie krásky, dospievajúce prominentné dcéry, či už tiež dosť otrepané Kardashianky. Dedičke hotelového impéria sa však ešte raz za čas podarí zaujať. Netvrdíme, že nahé fotky tejto blondínky sú rarita, ale keďže má dnes tie narodeniny... 

Paris zverejnila na instagrame viacero čierno-bielych záberov. Jediným kúskom oblečenia sú úsporné nohavičky, ktoré zakrývajú len to najnutnejšie. Hoci ide o nahé fotografie, treba uznať, že sú vkusné a nepôsobia vulgárne.

Ak by náhodou niekto zabudol, v roku 2004 sa na verejnosť dostalo sexvideo s názvom 1 Night in Paris, ktoré rozhodne nebolo také decentné, ako "narodeninové" fotky tejto všestranne zameranej blondínky. 

Paris Hilton zverejnila na instagrame zábery, na ktorých pózuje odetá len v miniatúrnych nohavičkách.
Zobraziť galériu (10)
Paris Hilton zverejnila na instagrame zábery, na ktorých pózuje odetá len v miniatúrnych nohavičkách.  (Zdroj: Instagram)

Paris Hilton potešila fanúšikov nahými fotkami.
Zobraziť galériu (10)
Paris Hilton potešila fanúšikov nahými fotkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu