Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto si rozmaznaná dedička pripútala frajera: Toto je skutočná láska?!

Paris Hilton a Chris Zylka Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton a Chris Zylka (Zdroj: Instagram PH)

NEW YORK - Bohatá dedička hotelového impéria Paris Hilton (36) si síce lásku svojho partnera otvorene užíva už takmer rok, za skutočnosť to však považuje až teraz. Takto si ho pripútala.

Romantickou láskou, ktorou ju zahŕňa Chris Zylka (31), sa rozmarná hviezdička verejne pýši už od februára tohto roku. Skutočnou ju nazvala však až teraz, keď si jej meno vpísal priamo do kože.

Chrisovu ruku totiž najnovšie zdobí tetovanie v podobe jej mena napísaného v rozprávkovom Disney fonte. Na to, že dedička nemá problém s infantilnosťou, sme si už zvykli. Žeby sa teraz ňou nakazil aj jej frajer?

Spoločensky založená Paris okamžite túto novinku zdieľala na sociálnej sieti spolu s komentárom, že skutočná láska existuje. „Toto je to, čo volám skutočnou láskou a oddanosťou. Strašne ťa milujem. Ďakujem, že si mi ukázal,. že skutočná láska naozaj existuje,” vyznala sa blondínka. 

Takto si rozmaznaná dedička
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram PH)

Paris nedávno prezradila, že je pripravená nasledovať svoju mladšiu tehotnú sestru Nicky, ktorá má dcéru Lily Grace. Staršia zo sestier sa pre DailyMail pochválila, že si užíva čas strávený s deťmi. Dokonca zverejnila fotku, kvôli ktorej ju mnohí upodozrievajú práve z možného tehotenstva. Žeby sa z vymetačky večierkov stávala zodpovedná dospeláčka?

 

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu