Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Paris Hilton je opäť zamilovaná: Pozrite, s kým randí!

Paris Hilton Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Americká herečka, speváčka a dedička hotelového impéria Paris Hilton randí s hercom a modelom Chrisom Zylkom. Tridsaťšesťročná rodáčka z New Yorku zverejnila prostredníctvom služby Instagram niekoľko spoločných fotografií, na ktorých ju 31-ročný partner drží okolo pásu.

"Najkrajší pocit je, keď sa na vás niekto pozerá, ako keby ste boli zázrak," uviedla k jednému zo záberov, na ktorom si dvojica hľadí do očí a usmieva sa. Herec, ktorý účinkuje v seriáli Pozostalí (2014), sa zúčastnil aj na priateľkinej narodeninovej oslave v New Yorku.

Na párty boli aj Nicky Hilton Rothschild, Ashley Benson alebo Keyshia Cole. Paris Hilton zverejnila na Instagrame video, v ktorom jej priateľ priniesol tortu, zatiaľ čo ostatní hostia spievali skladbu Happy Birthday. Pár tiež spolu odfotografovali 18. februára na letisku, keď sa vrátili do Los Angeles. 

Zylka bol v minulosti zasnúbený s modelkou Hannou Beth a randil tiež s herečkou Lucy Hale. Po boku Hilton sa už ukázali napríklad Thomas Gross, Stavros Niarchos, Nick Carter alebo Doug Reinhardt. 

 

Live. Love. Sparkle....

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton),

Paris Hilton je vnučkou Williama Barrona Hiltona a pravnučkou Conrada Hiltona, ktorý založil sieť hotelov Hilton. V roku 2003 ju preslávila erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom. Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej show The Simple Life (2003 - 2007).

Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008). Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku.

 

My #Valentine

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton),

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu