Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sue Ellen z Dallasu žiari aj na staré kolená: Pozrite sa, ako fantasticky vyzerá!

Linda Gray ako Sue Ellen v seriáli Dallas. Zobraziť galériu (7)
Linda Gray ako Sue Ellen v seriáli Dallas. (Zdroj: Lorimar Television)

LONDÝN - Vek je len číslo! To platí aj v prípade herečky Lindy Gray (76), známej najmä ako Sue Ellen z obľúbeného seriálu Dallas. Hoci umelkyňa už nepatrí medzi najmladšie dámy, mladistvým vzhľadom stále ohúri. V uplynulých dňoch sa objavila na obrazovkách televízie itv a vyzerala jednoducho fantasticky.

Stále má šmrnc! Reč je o herečke Linde Gray, ktorá je pred kamerami dodnes aktívna. Nevyhýba sa ani spoločenským podujatiam a ochotne príjma aj pozvania do televíznych relácií. Počas uplynulého týždňa bola hosťom relácie This Morning, ktorú vysiela stanica itv.

Herečka zavítala do štúdia oblečená v minisukni, bielej blúzke, koženom saku a v topánkach na opätkoch. Samozrejmosťou bol aj dokonalý mejkap, svedčivý účes a žiarivý úsmev. Pri pohľade na Lindu znie až neuveriteľne, že jej ťahá na 80-tku.

Predstaviteľka seriálovej Sue Ellen má nielen mladistvý vzhľad, ale netají sa tiež aktívnym milostným životom. Posledných 30 rokov je pre mňa sex zdrojom radosti a potešenia. Či máte 75 rokov, alebo 25, vždy chcete mať orgazmus. Stále máte nejaké fantázie,” uviedla vo svojej knihe herečka. Som zvedavá, dobrodužná a mam rada chlapov. Som tu na to, aby som flirtovala. Chcem si jednoducho užiť  a nechcem sa viazať,” prezradila brunetka. 

Takto vyzerá Linda Gray v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Linda Gray v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: DallasSue EllenLinda Gray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu