Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herec z Gilmoriek prezradil šťastnú novinu: Bude svadba!

Danny Strong Zobraziť galériu (4)
Danny Strong (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký herec a filmár Danny Strong, známy najmä ako Doyle McMaster v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007), požiadal o ruku svoju priateľku Caitlin Mehner. Dvojica sa zasnúbila počas dovolenky na Havajských ostrovoch.

"Pred tri a pol rokom som zbadal to najrozkošnejšie dievča, aké som kedy videl, a následne som mal odvahu ju osloviť. Dala mi svoje telefónne číslo, ale jedna číslica v ňom chýbala. Bol som presvedčený, že sa iba pomýlila, tak som ju vyhľadal a zavolal von. Včera večer som zas našiel odvahu spýtať sa jej, či si ma vezme, a ona povedala áno! Poučenie z tohto príbehu je, aby ste sa nikdy nedali odradiť chýbajúcou číslicou," napísal 42-ročný rodák z kalifornského mesta Manhattan Beach k fotografii svojej snúbenice, ktorú zverejnil prostredníctvom služby Instagram. 

Daniel W. Strong je okrem spomínaných Žien z rodu Gilmorovcov známy aj zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003), v ktorom stvárnil Jonathana Levinsona. Zahral si tiež v snímkach ako Nebezpečné názory (1995), Pleasantville (1998), Seabiscuit - Dupot koní (2003) či Komorník (2013), pričom k poslednej menovanej napísal spoločne s režisérom Leem Danielsom aj scenár. Strong a Daniels sú tiež tvorcami seriálu Empire (2015). Strong sa podieľal aj na scenári filmov Hry o život: Drozdajka 1 (2014) a Hry o život: Drozdajka 2 (2015). 

Viac o téme: Danny Strong
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu