Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Exmanžel Mariah Carey: Bude trojnásobným otcom!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký herec, moderátor a rapper Nick Cannon sa stane trojnásobným otcom. Rodák zo San Diega to potvrdil vo štvrtok počas relácie The Breakfast Club newyorského rádia Power 105.1. Ako uviedol, matkou dieťaťa je americká modelka a príležitostná herečka Brittany Bell. Tridsaťšesťročný herec však prezradil, že s rodáčkou z ostrova Guam nikdy netvoril pár, no napriek tomu ju považuje za výnimočnú ženu.

Cannon má ešte päťročné dvojčatá - syna Moroccana Scotta a dcéru Monroe z manželstva so speváčkou Mariah Carey. Pár, ktorý sa spoznal pri nakrúcaní videoklipu k hudobníčkinmu singlu Bye Bye, sa zosobášil v roku 2008. Po šiestich rokoch manželstva však ohlásili rozchod, pričom o rozvod požiadal Cannon 12. decembra 2014. Dvojicu oficiálne rozviedli tento rok. 

Nicholas Scott “Nick“ Cannon má na konte dva štúdiové albumy - Nick Cannon (2003) a White People Party Music (2014). Objavil sa v snímkach ako Muži v čiernom 2 (2002), Láska nič nestojí (2003), Super jazda (2005), Atentát v Ambassadore (2006), Zombies: Deň-D prichádza (2008), The Killing Room (2009) alebo Chi-Raq (2015), kde sa predstavil po boku Samuela L. Jacksona a Wesleyho Snipesa. 

Viac o téme: Mariah CareyNick Cannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu