Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Americká hviezda opäť otcom: Tretie dieťa mu porodí modelka!

Nick Cannon Zobraziť galériu (5)
Nick Cannon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec, moderátor a rapper Nick Cannon bude mať údajne druhého syna. Správu priniesol americký magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia 36-ročného herca.

Matkou dieťaťa je americká modelka a príležitostná herečka Brittany Bell. Dvadsaťdeväťročná rodáčka z ostrova Guam je údajne už v siedmom mesiaci tehotenstva. 

Rodák zo San Diega potvrdil, že sa stane trojnásobným otcom, v novembri počas relácie The Breakfast Club newyorského rádia Power 105.1. Cannon však vtedy prezradil, že s modelkou, s ktorou sa stretával približne od roku 2014, nikdy netvoril pár v pravom zmysle slova, no napriek tomu ju považuje za výnimočnú ženu. 

Herec má ešte päťročné dvojčatá - syna Moroccana Scotta a dcéru Monroe z manželstva so speváčkou Mariah Carey. Pár, ktorý sa spoznal pri nakrúcaní videoklipu k hudobníčkinmu singlu Bye Bye, sa zosobášil v roku 2008. Po šiestich rokoch manželstva však ohlásili rozchod, pričom o rozvod požiadal Cannon 12. decembra 2014. Dvojicu oficiálne rozviedli tento rok. 

Nicholas Scott “Nick“ Cannon má na konte dva štúdiové albumy - Nick Cannon (2003) a White People Party Music (2014). Objavil sa v snímkach ako Muži v čiernom 2 (2002), Láska nič nestojí (2003), Super jazda (2005), Atentát v Ambassadore (2006), Zombies: Deň-D prichádza (2008), The Killing Room (2009) alebo Chi-Raq (2015), kde sa predstavil po boku Samuela L. Jacksona a Wesleyho Snipesa. 

Viac o téme: Nick CannonBrittany Bell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu