Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herec z tínedžerského seriálu išiel donaha: Z FOTO je aj on sám hotový!

Mark-Paul Gosselaar ako sladký Zack v seriáli Konečne zvoní Zobraziť galériu (6)
Mark-Paul Gosselaar ako sladký Zack v seriáli Konečne zvoní (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Sladké chlapča je minulosťou! Herec Mark-Paul Gosselaar (42) je pred kamerami aktívny už roky. Azda najviac ho však preslávilo účinkovanie v tínedžerskom seriáli Konečne zvoní, ktorý sa začiatkom 90-tych rokov tešil veľkej popularite. Puberťáčky vtedy z blonďáčika omdlievali. Vážení, pozrite sa, aký vyrástol zo seriálového Zacka sexi chlap.

Seriál Konečne zvoní sa tešil veľkej popularite vo svete, ale tiež u nás. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bol napríklad aj Zack Morris, ktorého stvárnil Mark-Paul Gosselaar. Herec sa v priebehu rokov stihol dvakrát oženiť a je štvornásobným otcom.

Popri rodičovských povinnostiach je štyridsiatnik aktívny aj pred kamerami. Za zmienku stojí napríklad seriál Pitch, kde stvárňuje baseballovu hviezdu. V poslednej odvysielanej časti sa Mark-Paul spoločne s ďalšími členmi tímu vyzliekli, aby podporili spoluhráčku, ktorej unikli pikantné fotky.

„Trénoval som mesiace, keď som zistil, že budeme také niečo točiť,” poznamenal v rozhovore pre toofab.com herec. Zároveň sa priznal, že z výsledku je nadšený. „Som rád, že to takto vypálilo. Keď som videl fotky, povedal som len - Wau, vyzerá to brutálne dobre,” dodal úprimne Gosselaar. 

Z Marka-Paula Gosselaara je dnes 42-ročný muž, ktorý nemá problém pózovať nahý.
Zobraziť galériu (6)
Z Marka-Paula Gosselaara je dnes 42-ročný muž, ktorý nemá problém pózovať nahý.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Konečne zvoníMark-Paul Gosselaar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu