Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Táto blondínka zatienila hviezdne krásky: Keď uvidíte FOTO, pochopíte!

Constance Jablonski Zobraziť galériu (12)
Constance Jablonski (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Zaujala! Hoci vám meno modelky Constance Jablonski (25) možno nič nehovorí, táto kráska veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Potvrdila to pred pár dňami, keď sa objavila na charitatívnom podujatí Golden Heart Awards. Jej prenikavé oči neboli to jediné, čo priťahovalo pohľady prítomných ako magnet.

Nie je žiadnym tajomstvom, že modelky majú nielen krásnu tváričku, ale aj dobré srdce. Mnohé z nich totiž podporujú charitatívne projekty a podujatia. Inak tomu nebolo ani v prípade nedávnej akcie s názvom Golden Heart Awards, ktorej sa zúčastnili napríklad aktuálna milenka herca Leonarda DiCapria Nina Agdal, či jej kamarátky Sara Sampaio, Martha Hunt a Taylor Hill. 

A hoci si spomínané dámy dali na svojom výzore záležať, stredobodom pozornosti bola jednoznačne Franúzka Constance Jablonski. Tá si totiž pod flitrovaný top neobliekla podprsenku a prítomným tak poskytla pohľad na svoje vnady. 

Constance odštartovala svoju kariéru v roku 2006, keď sa zúčastnila súťaže French Ellite Model Look a o dva roky na to už nechýbala na týždni módy v New Yorku, Miláne a Paríži. Od roku 2010 je anjelikom Victoria´s Secret a na konte má spoluprácu so zvučnými značkami a pózovala pre mnohé prestížne magazíny. Škandálom sa táto kráska vyhýba. Avšak ako vidno, keď chce narobiť rozruch, spôsob si nájde.

Absencia podprsenky sa postarala o to, že Constance Jablonski bola síce zahalená, ale aj tak provokovala.
Zobraziť galériu (12)
Absencia podprsenky sa postarala o to, že Constance Jablonski bola síce zahalená, ale aj tak provokovala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Constance Jablonski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu