Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantný darček hviezdnej manželky: Kamoške gratulovala celkom nahá - VEREJNE!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Originálna! O tom, že je Chrissy Teigen (30) krásna žena, niet pochýb. Veď jej šarm ospevuje nielen manžel John Legend (37), ale aj množstvo fanúšikov po celom svete. Sympatická modelka totiž pohľadom na svoje dokonalé krivky ochotne poteší kohokoľvek. Naposledy napríklad kamarátku, ktorej dala k narodeninám dosť odvážnu gratuláciu.

Potešila nielen oslávenkyňu! Modelka Chrissy Teigen je zvyknutá pretŕčať sa v Evinom rúchu. Na konte má viacero odvážnych fotení a ako vidno, nahá občas pobehuje aj doma. Dôkazom je fotka, ktorú brunetka zverejnila na instagrame.  

Chrissy sa dala zvečniť v dráždivej póze, kde si holé prsia kryje rukami. Keďže sedí na operadle kresla, záber nie je vulgárny ani pohoršujúci. Ak prezrádza popis k fotografii, modelka takto gratulovala kamarátke k narodeninám. A jej hviezdny manžel - spevák John Legend sa k blahoželaniu zrejme tiež pridáva. 

Chrissy Teigen gratulovala kamarátke prostredníctvom instagramu. Zverejnila na ňom túto provokatívnu fotku, kde pózuje celkom nahá.
Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen gratulovala kamarátke prostredníctvom instagramu. Zverejnila na ňom túto provokatívnu fotku, kde pózuje celkom nahá.  (Zdroj: Instagram)

Chrissy Teigen zverejňuje na internete nielen sexi fotky, ale aj takéto krásne rodinné momentky.
Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen zverejňuje na internete nielen sexi fotky, ale aj takéto krásne rodinné momentky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu