Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi Valentín promi dvojice: Vážení, toto patrí za dvere spálne!

Chrissy Teigen a John Legend Zobraziť galériu (10)
Chrissy Teigen a John Legend (Zdroj: instagram/ Rankin for LOVE magazin a youtube.com)

LOS ANGELES - Nezvyčajná dvojica! To si o modelke Chrissy Teigen (31) a jej manželovi, ktorým je spevák John Legend (38), myslia asi viacerí. Exotická kráska nemá problém ukázať sa svetu v Evinom rúchu alebo v dráždivej bielizni. A hoci si niektorí fanúšikovia myslia, že mladá mamička by sa takto mala pretŕčať len v súkromí, jej muž s tým nemá žiaden problém. Valentínske video, ktoré natočili pre magazín LOVE je toho dôkazom.

Magazín LOVE netreba čitateľom topiek veľmi predstavovať. Každý rok totiž prináša špecialny adventný kalendár, v rámci ktorého vyzlieka známe krásky. Jeho tvorcovia si však pre svojich priaznivcov pripravili aj špeciálny valentínsky darček.

Na internete sa objavilo video, ktorého hlavnou hviezdou je modelka Chrissy Teigen. Tá sa minulý rok stala mamičkou, no to jej nebráni v tom, aby sa ukázala svetu v rajcovnej spodnej bielizni. Pred objektívom sa predviedla napríklad len s prelepenými bradavkami alebo v úspornych nohavičkách a podprsenke.

Spoločnosť jej robil nemenej známy manžel John Legend. Tomu vybraní fanúšikovia vyčítajú, že svojej manželke dovolí sa takto pretŕčať. „Prekážalo by mi, keby mohol každý vidieť to, čo je určené len mojím očiam,” znie jedna z reakcií na sociálnych sieťach. „Ste krásny pár, to všetci vieme. Ale nemuseli by ste sa takto pretŕčať. Užívajte si lásku v súkromí, ” pridal sa ďalší z nich. Mnohí priaznivci dvojicu bránia a na ich správaní nevidia nič zlé. Aký je váš názor?

Chrissy Teigen predviedla všetky svoje pôvaby.
Zobraziť galériu (10)
Chrissy Teigen predviedla všetky svoje pôvaby.  (Zdroj: instagram/ Rankin for LOVE magazin a youtube.com)

Chrissy Teigen sa vo videu objavila len s prelepenými bradavkami.
Zobraziť galériu (10)
Chrissy Teigen sa vo videu objavila len s prelepenými bradavkami.  (Zdroj: instagram/ Rankin for LOVE magazin a youtube.com)
 

VIDEO: Chrissy Teigen, John Legend a ich valentínsky pozdrav. 

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu