Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oscarový herec sa rozvášnil na verejnosti: Aha, milenku má mladšiu ako dcéru!

Sean Penn sa vo vlnách vášnivo bozkával s mladou milenkou. Zobraziť galériu (7)
Sean Penn sa vo vlnách vášnivo bozkával s mladou milenkou. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ - Nevedel sa od nej odlepiť! Sean Penn (56) je dvojnásobným držiteľom Oscara a veľkým milovníkom žien. Jeho posteľ aktuálne zohrieva mladučka herečka Leila George (24), ktorú už herec stihol zobrať na romantickú dovolenku na Havaj. Tam ich načapali paparazzi. Vo vlnách si vymieňali vzájomné nežnosti a vášnivé bozky. Nuž, pre lásku vekový rozdiel nie je prekážkou.

Dostal chuť na mladé mäsko! Reč je o hercovi Seanovi Pennovi. Ten sa v júni 2016 rozišiel s krásnou snúbenicou Charlize Theron. Zhruba o rok neskôr začala jeho príspevky prostredníctvom twitteru sledovať začínajúca herečka Leila George, ktorá si už momentálne užíva status partnerky známeho herca.

A oscarový umelec si vychutnáva spoločnosť a krivky mladej krásky. V týchto dňoch ich paparazzi nafotili na Havaji. Sean a Leila si vo vlnách vymieňali nežnosti. Prítomnosť bulvárnych fotografov im vôbec neprekažala. 

Zaujímavosťou je, že Leila je o rok mladšia, než Seanova dcéra Dylan, ktorú má s exmanželkou Robin Wright. Istý čas bol ženatý aj so speváčkou Madonnou, randil tiež s herečkou Scarlett Johansson. 

Sean Penn a Leila George sa poriadne rozvášnili.
Zobraziť galériu (7)
Sean Penn a Leila George sa poriadne rozvášnili.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sean PennLeila George
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu