Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Beckhamova bývalka na love: Výrazné líčenie, výstrih po pupok!

Chloë Grace Moretz Zobraziť galériu (9)
Chloë Grace Moretz (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO - Hľadá si nového?! Chloë Grace Moretz (19) a syn Victorie a Davida Beckhamovcov - Brooklyn (17) tvorili sympatický pár. Ešte donedávna zásobovali internet spoločnými romantickými fotkami a dnes je už ich láske koniec. Nevedno, kto dal komu kopačky, isté však je, že mladá herečka nezaháľa. Na červenom koberci sa pred pár dňami pretŕčala v dráždivom outfite, ktorý určite zaujal mnohých nápadníkov.

Práve dnes sa končí Medzinárodný filmový festival v Toronte. Počas desiatich dní boli predstavené viaceré filmy a na červenom koberci sa vystriedali mnohé hviezdy. V piatok mala premiéru životopisná dráma s názvom Brain on Fire, kde stvárňuje ústrednú postavu mladá herečka Chloë Grace Moretz.

Sympatická blondínka si dala na úprave svojho zovňajšku záležať. Hoci preferuje skôr prirodzenosť, pred fotografov tentokrát predstúpila výrazne nalíčená. Oblečené mala rovnako výrazné šaty, ktoré odhaľovali chrbát a ich výstrih siahal vpredu takmer po pupok. Chloë mala výbornú náladu a vôbec nepôsobila dojomom, že má za sebou rozchod. 

Blondínka randila s Brooklynom Beckhamom - synom futbalistu Davida a bývalej Spajsky Victorie. Ešte pred mesiacom si dvojica užívala spoločné chvíle, no dnes je už všetko inak. Mladej láske podľa všetkého nepriala veľká vzdialenosť. 

Chloë Grace Moretz sa na červenom koberci predviedla v šatách s odvážnym výstrihom.
Zobraziť galériu (9)
Chloë Grace Moretz sa na červenom koberci predviedla v šatách s odvážnym výstrihom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Chloë Grace Moretz preferuje skôr prirodzenosť, než výrazné líčenie.
Zobraziť galériu (9)
Chloë Grace Moretz preferuje skôr prirodzenosť, než výrazné líčenie.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brooklyn BeckhamChloë Grace Moretz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu