Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Beckhamova kráska je divoška: Na ulici v podprsenke!

Meno krásnej Madison Beer bolo naposledy spájané s Brooklynom Beckhamom. Zobraziť galériu (10)
Meno krásnej Madison Beer bolo naposledy spájané s Brooklynom Beckhamom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rozhodne zaujala! V médiách sa nedávno objavili fotky Brooklyna Beckhama (18), ako sa bozkáva s krásnou speváčkou Madison Beer (18). Obaja prípadný vzťah popreli a vehementne tvrdili, že sú len dlhoročnými priateľmi. Hoci sexi tmavovláska nie je príliš známa, pozornosť paparazzov púta nielen preto, že jej meno bolo spájané s prominentným synáčikom. Veď sa len pozrite, ako sa nedávno pretŕčala v uliciach!

Najstarší potomok Victorie a Davida Beckhamovcov - Brooklyn má už 18 rokov, a tak nečudo, že sa obzerá za peknými ženami. Jeho oficiálne známou frajerkou bola herečka Chloë Grace Moretz, ale prominentný synáčik má blízko aj k iným kráskam. Naposledy bolo jeho meno spájané so speváčkou Madison Beer. 

Len málokto by sa čudoval, keby ho táto tmavovláska očarila. Sociálne siete sú plné jej provkatívnych fotiek. Mužské oko však rada poteší aj počas všedného dňa.

Bulvárni fotografi zvečnili Madison napríklad v rajcovnej čiernej podprsenke, ktorá bola jediným kúskom oblečenia v hornej polovici jej tela. Nuž, ak by bola hanblivka, tak by si na túto kreáciu netrúfla. Čo poviete?!   

Viac sexi FOTO krásnej Madison Beer nájdete v GALÉRII>>

Madison Beer sa ulicami pretŕčala v tomto nezvyčajnom outfite, z ktorého rozhodne najviac zaujala sexi podprsenka.
Zobraziť galériu (10)
Madison Beer sa ulicami pretŕčala v tomto nezvyčajnom outfite, z ktorého rozhodne najviac zaujala sexi podprsenka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brooklyn BeckhamMadison Beer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu