Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Beckhamova frajerka hore bez: Tvári sa ako neviniatko a pritom...

Chloë Grace Moretz a Brooklyn Beckham Zobraziť galériu (9)
Chloë Grace Moretz a Brooklyn Beckham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ale, ale, ale! Chloë Grace Moretz (19) je talentovanou herečkou a úspechy zaznamenala i ako modelka. Médiá po celom svete zaujala aj vzťahom so synáčikom Davida (41) a Victorie (42) Beckhamovcov - Brooklynom (17). Zaľúbenci si aktuálne užívajú chvíle oddychu a momentkami z pláže sa chvália na sociálnych sieťach. Mladá blondínka však svojím príspevkom dosť prekvapila.

Vodu káže, víno pije! Keď Kim Kardashian nedávno vycapila na internet jednu zo svojich nahých fotiek, viaceré  celebrity sa po nej opičili. Našli sa však i také hviezdy, čo jej správanie kritizovali. Servítku si pred ústa nekládla ani mladučká Chloë Grace Moretz. „Dúfam, že si uvedomujeś, aké dôležité je naučiť mladé ženy, že toho môžu ponúknuť oveľa viac, než len svoje telo,” prihovorila sa vtedy najznámejšej Kardashianke prostredníctvom twitteru. 


Hviezdy sa opičia po holej Kim Kardashian: Vyzliekla sa aj známa 60-tnička!


Viacerých preto zaskočila dovolenková fotka, ktorú Chloë aktuálne zverjenila na instagrame. Záber zachytáva jej holý chrbát a každému je pri pohľade naň jasné, že vo chvíli keď vznikol, bola kráska do pol pása nahá. 

„No pozrime sa. Myslela som, že si proti zverejňovaniu takýchto fotografií,” znie jeden z komentárov pod fotkou. Mnohí blondínke výčítajú, že zbytočne kritizovala Kim Kardashian, keď sa teraz rozhodla pútať pozornosť rovnakým spôsobom. Mimochodom, autorom odhalenej fotky je blondínkin frajer Brookyln Beckham. 

Chloë Grace Moretz sa ukázala fanušikom do pol pása vyzlečená.
Zobraziť galériu (9)
Chloë Grace Moretz sa ukázala fanušikom do pol pása vyzlečená.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Brooklyn BeckhamChloë Grace Moretz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu