Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kúzelná premena tučného herca: Páni, taký chudý snáď nikdy nebol!

Takto vyzeral Timothy Spall kedysi. Zobraziť galériu (9)
Takto vyzeral Timothy Spall kedysi. (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Ako iný človek! Anglický herec Timothy Spall (59), známy napríklad z filmov o Harrym Potterovi, nikdy nebol označovaný za krásavca. Špecifické črty tváre, nižší vzrast a kilá navyše mu skôr zaručili smutné, zakomplexované úlohy a zahral si tiež rôznych čudákov. V uplynulých mesiacoch však umelec výrazne schudol. Na prebiehajúcom filmovom festival v Benátkach sa tak predviedol ako štíhly švihák.

V životnej forme! V priebehu týždňa sme vás na topkách informovali o Medzinárodnom filmovom festivale, ktorý sa v talianskych Benátkach koná už po 73. krát. A hoci na červenom koberci zväčša ohurovali krásne dámy, o poriadne prekvapenie sa postaral aj jeden pán. Konkrétne britský herec Timothy Spall.   

Umelec totiž v priebehu posledných rokov výrazne schudol. Dokonca sa zdá, že taký štíhly ani nikdy nebol. „Bol som žrút a veľmi som miloval jedlo. Stále ho milujem. Len už si viem sám v hlave povedať, kedy mám dosť,” vyjadril sa nedávno na margo toho herec. Čo hovoríte, prospela mu tá zmena?

Timothy Spall mal v minulosti nadváhu. Takto vyzeral v roku 2010 vo filme Kráľova reč.
Zobraziť galériu (9)
Timothy Spall mal v minulosti nadváhu. Takto vyzeral v roku 2010 vo filme Kráľova reč.  (Zdroj: Speaking Film Productions)
Takto vyzerá Timothy Spall dnes.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Timothy Spall dnes.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Timothy SpallMedzinárodný filmoyý festival v Benátkach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu