Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy rapper svojich fanúšikov rozhodne nepotešil: Musia si počkať, turné sa prekladá!

Puff Daddy Zobraziť galériu (5)
Puff Daddy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rapper a producent Puff Daddy, známy tiež ako Diddy, preložil Bad Boy Family Reunion Tour. Štyridsaťšesťročný interpret sa v súčasnosti zotavuje po operácii ramena.

Spomínaná koncertná šnúra po USA mala pôvodne odštartovať 25. augusta v meste Columbus v štáte Ohio, napokon sa začne 1. septembra v Chicagu. Počas turné sa predstavia aj Lil' Kim, Faith Evans, French Montana a ďalší interpreti z vydavateľstva Bad Boy Records, ktoré v roku 1993 založil Daddy.

Puff Daddy, vlastným menom Sean John Combs, používal tento pseudonym na začiatku kariéry, neskôr si ho zmenil na P. Diddy a následne skrátil iba na Diddy. Na konte má päť sólových štúdioviek - No Way Out (1997), Forever (1999), The Saga Continues... (2001), Press Play (2006) a Last Train To Paris (2010) a tiež mixtape MMM (Money Making Mitch) (2015). Získal tri ceny Grammy a dve MTV Video Music Awards. Je tiež úspešným podnikateľom – okrem spomínaného vydavateľstva vlastní značku oblečenia Sean John či významný podiel v spoločnosti na výrobu vodky. Ako herec sa objavil napríklad v snímkach Ples príšer (2001), A Raisin in the Sun (2008), I'm Still Here (2010) či Dostaň ho tam! (2010).

Viac o téme: Puff DaddyBad Boy Family Reunion Tour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu