Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hugh Grant strápnil »milenku« Bridget Jones pred kamerami: Rovno dvakrát! A poriadne!

Hugh Grant Zobraziť galériu (7)
Hugh Grant (Zdroj: TV BRAVO)

NEW YORK - Tá musela byť "nadšená"! Hugh Grant (55) zavítal pred pár dňami do televíznej šou Watch What Happens Live, kde sa ocitol v dosť zvláštnej situácii. Keď sa totiž hovorilo o jeho filmových partnerkách, nespoznal Renée Zellweger (47), s ktorou hral v dvoch počinoch o obľúbenej Bridget Jones. Strápnenie plastikami zmenenej a zákroky odmietajúcej herečky však nebolo to jediné, čo mohlo blondínku uraziť.

Keď sa herečka Renée Zellweger ukázala koncom roka 2014 v spoločnosti, šokovala hádam celý svet. Predstaviteľka legendárnej Bridget Jones totiž vyzerala ako iný človek. Plastické operácie a zákroky síce blondínka dodnes odmieta priznať, no faktom je, že ju ľudia občas majú problém spoznať. 


Bridget Jones šokovala celý svet: Má úplne inú tvár - je to ešte vôbec ona?!


Najnovšie sa vďaka tomu ocitol v nepríjemnej situácii Hugh Grant. Ako hosťa v šou Watch What Happens Live sa ho moderátor Andy Cohen pýtal, ktorá z jeho hereckých kolegýň bola najviac v pohode. Na obrazovke sa počas toho objavili tváre herečiek, s ktorými si známy Brit zahral. „Túto som nikdy v mojom živote nevidel,” poznamenal herec, pričom ukazoval práve na Renée. 

To však nebol jediný úder pod pás, ktorý Grant svojej filmovej milenke adresoval. Okrem toho tiež bez okolkov poznamenal, že Zellweger sa nedrží pri zemi a nie je veľmi praktická. Dokonca ju označil za čudáčku. Keď bola reč o ostatných kolegyniach so smiechom poznamenal: „Myslím si, že ma nenávidia.” Hm, prečo asi?!

Renée Zellweger ako Bridget Jones.
Zobraziť galériu (7)
Renée Zellweger ako Bridget Jones.

Renée Zellweger, keď ju mnohí nespoznávali.
Zobraziť galériu (7)
Renée Zellweger, keď ju mnohí nespoznávali.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Hugh GrantRenée ZellwegerBridget Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu