Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mama (73) Charlieho z Dva a pol chlapa má v posteli divošku: Aha, holé prsia!

Holland Taylor a Sarah Paulson tvoria zamilovaný pár.  Zobraziť galériu (5)
Holland Taylor a Sarah Paulson tvoria zamilovaný pár. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nepatrí medzi hanblivky! Herečka Holland Taylor (73), ktorá sa preslávila aj ako Evelyn Harper v seriáli Dva a pol chlapa, sa len koncom minulého roka priznala k tomu, že je lesbička. Partnerkou vitálnej dôchodkyne je nemenej známa a výrazne mladšia kolegyňa Sarah Paulson (41). Sympatická blondínka si však svoje pôvaby nenecháva len pre svoju lásku. V najnovšom vydaní W magazinu ich v celej kráse ukázala svetu.

Hanblivosť sa vo svete šoubiznisu príliš nenosí. Zvlášť herečky sú si vedomé toho, že sa pred kamerami musia občas ukázať i v Evinom rúchu. Zrejme aj pre to nemala Sarah Paulson problém pózovať pre W magazine "hore bez".

Blondínka, ktorej partnerkou je o 32 rokov staršia kolegyňa Holland Taylor, pózovala pre objektívom v rajcovnej spodnej bielizni, ale aj bez nej. Pri pohľade na zábery sa asi nikto nečuduje tomu, že Sarah očarila svoju priateľku. Čim však blondínku očarila hviezda seriálu Dva a pol chlapa?

Paulson v nedávnom rozhovore prezradila, že s Holland sa poznajú zhruba 10 rokov. Spoznala ju v čase, keď randila s inou kolegyňou - Cherry Jones. „Keď som ju zbadala, pripadala mi ako tá najkrajšia žena, akú som kedy videla,” zaspomínala si pre NOTOFU herečka. Pár rokov na to sa Sarah a Holland stretli pri práci. Začali sa vzájomne sledovať na twitteri, písali si správy, a to vyústilo až k večeri.  

Sarah Paulson ukázala pred objektívom holé prsia.
Zobraziť galériu (5)
Sarah Paulson ukázala pred objektívom holé prsia.  (Zdroj: Mona Kuhn pre W magazine)

Viac o téme: Dva a pol chlapaSarah PaulsonHolland Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu