Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Takto oslávila narodeniny známa herečka: Paparazzi FOTO so 76-ročnou milenkou!

Sarah Paulson Zobraziť galériu (6)
Sarah Paulson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neušli ich pozornosti! Talentovaná a úspešná herečka Sarah Paulson mala pred pár dňami 45. narodeniny. Pri tej príležitosti však nerobila žiadnu veľkú párty, ale uprednostnila oslavu v komornejšom duchu. A to v spoločnosti svojej lásky - 76-ročnej kolegyne Holland Taylor. Zamilovaná dvojica si vyšla na večeru a bulvárni fotografi boli pri tom.

Láska má mnoho podôb! Šoubiznis je plný vzťahov s výrazým vekovým rozdielom. 31 rokov delí aj herečky Sarah Paulson a Holland Taylor. Staršia z tohto netradičného páru sa k svojej orientácii priznala niekedy v roku 2015. Krátko na to tiež prezradila, že jej partnerkou je práve sympatická a nemenej známa blondínka.  

Sarah Paulson a Holland Taylor tvoria nezvyčajný pár.
Zobraziť galériu (6)
Sarah Paulson a Holland Taylor tvoria nezvyčajný pár.  (Zdroj: SITA)

Dvojica sa na červenom koberci príliš často neukazuje, len výnimočne. Sarah a Holand tiež nepatria k tým typom, ktoré si prehnane prejavujú svoju lásku. Iné to je zrejme v súkromí, čo dokazujú i najnovšie paparazzi zábery. 

Bulvárnym fotografom sa prominentný pár podarilo zvečniť cestou z večere, ktorú si dopriali zrejme na počesť narodenín mladšej z dám. Pri odchode z reštaurácie držala Sarah svoju staršiu partnerku okolo pliec a zamilovanie sa k nej túlila. 

Sarah Paulson a Holland Taylor cestou z večere.
Zobraziť galériu (6)
Sarah Paulson a Holland Taylor cestou z večere.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sarah PaulsonHolland Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu