Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pohľad na vychudnutú vojvodkyňu začína desiť: Kate, daj si pozor!

Kate Middleton Zobraziť galériu (11)
Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nestíha sa najesť?! Vojvodkyňa Kate (34) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by trapili kilá navyše. Aj po dvoch deťoch má štíhlu figúru, ktorá ale akosi prestáva vyzerať zdravo. Ako prezrádzajú najnovšie zábery, oblečenie na sympatickej brunetke visí. Nečudo, že sa mnohí fanúšikovia obávajú toho, že by si urodzená kráska mohla privodiť zdravotné problémy.

Krásna, ale... Vojvodkyňa Kate si dá vždy záležať na tom, aby vyzerala bezchybne, keď sa ukáže na verejnosti. Inak tomu nebolo ani vo štvrtok, keď hostila zástupcov organizácie SportsAid a vybraných športovcov. Brunetka si pri tej príležitosti obliekla modrú róbu značky Roland Mouret, ktorá až príliš zvýraznila jej štíhlu figúru. 

Tá viacerých priaznivcov urodzenej krásky vydesila. „Mám pocit, že Kate je stále viac a viac chudšia. Ak si nedá pozor, mohlo by to mať nepekné následky,” znie jeden z mnohých komentárov na sociálnych sieťach. 

Akosi vychudnuto vyzerala Kate aj na piatkovej oslave 90. narodenín britskej kráľovnej. Svetlomodrý model, ktorý mala oblečený, bol síce opäť krásny, no dvojnásobná mamička v ňom pôsobila "stratene". 

Podľa viacerých názorov je Kate až príliš vychudnutá.
Zobraziť galériu (11)
Podľa viacerých názorov je Kate až príliš vychudnutá.  (Zdroj: SITA)

Princovi Williamovi ubúdajú vlasy, jeho manželke Kate kilá.
Zobraziť galériu (11)
Princovi Williamovi ubúdajú vlasy, jeho manželke Kate kilá.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu