Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas kočky z telky: Rozvlnila zadok a v tom... Bože môj!

Lateysha Grace sa išla prepadnúť od hanby. Zobraziť galériu (10)
Lateysha Grace sa išla prepadnúť od hanby. (Zdroj: youtube.com/Channel 5)

LONDÝN - Veľká riť vie potrápiť! Hoci vám meno Lateysha Grace (23) nič nehovorí, rozhodne stojí za to, aby sme vás s ňou zoznámili. Spomínaná slobodná mamička ešte pred pár dňami bojovala o výhru v britskej verzii obľúbenej šou Big Brother. Oveľa viac nás však zaujala trapasom, ktorý si vyrobila pred televíznymi kamerami, keď súťaž opustila. Pozrite si video a zabavte sa!

Šou Big Brother sa vo Veľkej Británii teší slušnej popularite. Aktuálne prebieha 17. séria, kde bola jednou zo súťažiacich aj Lateysha Grace, ktorá v minulosti skúšala šťastie ako speváčka a účinkovala aj v programe MTV s názvom The Valleys.  

Tmavovláska, ktorá samú seba označuje za Beyoncé z Walse-u, nepochybne zaujme najmä zjavom. Oblé prsia a veľký "kufor" sú na jej tele neprehliadnuteľné. V nedávnom rozhovore pre Daily Star sa sexica netajila tým, že si k oblému zadočku dopomohla. „Nemala som ho malý, skôr taký priemer. Ale keď som prišla do Miami a videla som všetky tie baby s veľkými zadkami, čudovala som sa odkiaľ k nim prišli,” povedla na margo toho Lateysha   

Kyprá zadnica sa síce môže niekomu páčiť, no jej majiteľku vie občas riadne potrápiť. Na vlastnej koži to už zažila aj samotná Lateysha. Keď zavítala do spriaznenej šou, aby rozprávala o svojom účinkovaní v Big Brother, moderátor ju vyzval, aby zatwerkovala. Tmavovláska sa ešte ani nestihla "rozbehnúť" a zips sa na vypasovaných šatách razom povolil. Do kamery tak vystavila zvoj zadok v ružových tangáčoch. Toto sa môže stať len mne!” okomentovala neskôr trápnu situáciu sexica, ktorá sa išla od hanby prepadnúť.

VIDEO: Lateysha Grace si vyrobila trapas pred televíznymi kamerami. 

Lateysha Grace - trapas

Viac o téme: Big BrotherLateysha Grace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu