Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodska mačička v civile: Pupák na brade, vlasy úplný otras!

Ani Halle Berry nie je vždy dokonalá. Zobraziť galériu (9)
Ani Halle Berry nie je vždy dokonalá. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ani ona nie je dokonalá! Milé dámy, máme pre vás dobré správy. Jedna z najkrajších herečiek - Halle Berry (49) máva, podobne ako väčšina smrteľníkov, občas zlý deň. Dôkazom sú fotky, ktoré vznikli na londýnskom letisku Heathrow. Predstaviteľka zvodnej Catwoman pútala pozornosť paparazzov katastrofálnym účesom a nepeknou vyrážkou na tvári.

Býva zvykom, že keď sa Halle Berry objaví na červenom koberci, každého ohúri. Aj pred päťdesiatkou totiž vyzerá fantasticky a potvrdzuje, že ju v roku 2008 právom zvolili za najsexi ženu sveta.

V súkromí však kráska preferuje skôr prirodzenosť a s úpravou svojho zovňajšku to vôbec nepreháňa. Začiatkom týždňa sa objavila na londýnskom letisku, kde dokonale splynula s davom. Pozornosti paparazzov však aj tak neušla.

Halle z ich prítomností nebola príliš nadšená. Zrejme aj preto, že na brade jej "svietila" vyrážka, ktorú sa ani príliš neusilovala zakryť. Na zaplakanie je aj herečkin aktuálny účes. Síce jej krátke vlasy vždy svedčali, no toto je rozhodne krok vedľa. Súhlasíte?     

Viac o téme: Halle BerryCatwoman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu