Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá Halle Berry len v "záclone": Fanúšikovia odpadávajú!

Halle Berry Zobraziť galériu (10)
Halle Berry (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ešte nepatrí do starého železa! Reč je o herečke Halle Berry, ktorá sa minulý rok zaradila medzi päťdesiatníčky. Aj napriek tomu je však rovnako sexi ako kedysi a vôbec nestráca na šarme. Dokazuje to i fotka, ktorú brunetka naposledy zverejnila na internete. Pózuje na nej odetá len do čipky a pohľad na obliny jej pŕs privodil infarktový stav nejednému jej mužskému priaznivcovi.

Vystavila ich na obdiv! Halle Berry patrí k hviezdam, ktoré podľahli sociálnym sieťam. Prostredníctvom nich sa s fanúšikmi delí o momentky zo svojho súkromia. Raz za čas sa v nej prebudí sexi mačička a priaznivcov prekvapí provokatívnou fotkou, ktorá pošteklí fantáziu každého muža. 

K dráždivým záberom možno smelo zaradiť aj ten, ktorý zachytáva Halle v prírode, pričom má nahé telo prekryté len pásom čipkovanej látky. Spod nej je vidno obliny herečkiných pŕs, čo si všimli nielen chlapi, ale aj ženy.

„Zlatko, máš postavu ako bohyňa. Chcela by som takto vyzerať v tvojom veku,” nešetrila komplimentami jedna z nich. Komentáre mužov pod fotkou prezrádzajú, že len ťažko hľadali správne slová. „Och, stretnúť ťa takto v lese, asi odpadnem,” znie jeden z nich. Ako sa táto hviezdna víla páči vám?

Halle Berry rozvášnila svojich priaznivcov takouto fotkou.
Zobraziť galériu (10)
Halle Berry rozvášnila svojich priaznivcov takouto fotkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu